Mensen in een technische wereld

Ook een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk. En dat is precies de drijfveer waar vanuit Hupp is ontstaan. Een frisse en jonge organisatie die erop gebrand is om de manier waarop IT-talenten in contact komen met inspirerende nieuwe werkgevers volledig te transformeren.

Van een wereld die draait om handel in ‘koude’ CV’s, naar een wereld die zich vormt naar de glimlach op jouw gezicht!

Contact met Hupp
Onze unieke aanpak
Onze unieke aanpak

Ontmoet het team van Hupp

Een nieuwe wereld voorzien van een nieuwe aanpak werkt alleen wanneer je daar de juiste mensen voor hebt. Mensen die zin hebben om in beweging te komen. Die de wetten van de oude wereld kennen en weten waar de scheurtjes zitten. De kennis die je nodig hebt om een nieuwe wereld op te kunnen bouwen.

Hupp bestaat uit dat soort mensen. Ons team is zorgvuldig samengesteld met professionals die weten dat het anders kan. Frisse krachten, jong en oud, die allemaal met eigen ogen hebben gezien wat de nadelen zijn van traditionele werving en selectie. Mensen met bovengemiddeld veel ervaring en expertise op het gebied van arbeidsmarkt en IT. Met brede interesses en capaciteiten en stuk voor stuk kunnen putten uit omvangrijke netwerken.

 • Maggy Bogaers

  Recruiter

  Maggy combineert haar studie (master Organization Studies) met werken bij Hupp. Haar frisse blik op de recruitmentbranche is van grote toegevoegde waarde voor het team!

  Woont met familie én paarden in Moergestel.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Maarten de Cock

  Directeur

  Jarenlange ervaring als ondernemer in zowel de recruitment als de ICT branche. Gedreven om opgedane kennis en ervaring in te zetten voor Hupp om klant en kandidaat optimaal te bedienen.

  Getrouwd, en vader van drie kinderen.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Thijs Cornelis

  Recruitment Consultant

  Typische Hupp recruiter; gedreven, enthousiast en sportief! Zijn achtergrond in Sales & Marketing helpen hem vacatures kritisch te bekijken en effectief op de markt te zetten. 

  Van oorsprong Zeeuws, sinds studie woonachtig middenin bruisend centrum van Tilburg.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Lars Cornelissen

  Recruitment Consultant

  Geboren om te scoren! Voorheen dagelijks op het voetbalveld en nu in recruitmentland. Kandidaat en klant kunnen er van op aan dat Lars zich altijd voor de volle 100% in zal zetten om de beste match te maken.

  Deze rasechte Brabander woont in hartje Tilburg!

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Pieter van Dooren

  Recruitment Consultant

  Deze sportieveling gaat een uitdaging niet uit de weg! In zijn vrije tijd met sporten zoals windsurfen, op de werkvloer met het vinden van de perfecte match. Met zijn oprechte interesse helpt hij kandidaten aan wat zij écht leuk vinden.

  Verhuisde 7 jaar geleden van het kleine Lage Mierde naar hartje Tilburg!

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Sacha Elzinga

  Recruiter

  Deze slimme student Personeelswetenschappen weet haar studie en nevenactiviteiten op de Uni van Tilburg te combineren met het enthousiast recruiten van IT'ers voor Hupp!

  Sindskort verhuisde zij van het pitoreske Brielle naar het bruisende centrum van Tilburg.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Danee Heurkens

  Recruitment Consultant

  Deze positieve actieveling houdt niet van stilzitten! Behaalde onlangs haar masterdiploma en kwam er tijdens haar studie Culture, Organization and Management dat ze graag verder wil in het 'menselijke' aspect van organisaties.

  Geboren in Schaijk maar tegenwoordig haar draai gevonden in het mooie Den Bosch!

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Britt Smithson

  Operationeel Manager

  Studeerde Communicatie en hielp als intercedent tientallen kandidaten aan een baan in Amsterdam. Terug in Brabant zet de Tilburgse zich in voor kandidaat en werkgever bij Hupp om de perfecte match te maken.

  Woont samen met vriend en kleine Jackie in Den Bosch.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Inge Verhoeven

  Office Manager

  Als office manager is Inge de spin in het web Hupp. Zowel intern als extern zorgt zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De kernwaarden van Hupp matchen met haar open en eerlijke karakter.

  Getrouwd, en moeder van twee meiden.

 • Bob Wierda

  Sales Manager

  Bob is nieuwsgierig, ziet mogelijkheden en verbindt. Zijn oprechte enthousiasme over de vernieuwende manier van werken van Hupp, helpt hem de leukste samenwerkingen tot stand te brengen.

  Woont samen met vriendin én kleine Lily in Vught.

  Bekijk mijn LinkedIn profiel

 • Gezocht

  Recruitment Consultant

  Fris, helder, direct en duidelijk. Herken jij je hierin? Misschien ben jij dan wel de recruiter die wij zoeken!

  Bekijk hier de vacature