Voor werkgevers

Hupp is nieuw, maar ook weer niet zó nieuw. Dat betekent dat ondanks dat onze formule en werkwijze volledig zijn afgestemd op de nieuwe wereld van werken en werven, we tegelijk kunnen leunen op jarenlange ervaring. Alle teamleden van Hupp hebben namelijk uitgebreide expertise op het gebied van werving, selectie en detachering. En profiteren van een groot netwerk. Specifiek in de wereld van IT.

Contact met Hupp
Onze unieke aanpak
Onze unieke aanpak

Onze diensten

 • Alarmeren

  Awareness creëren door te zorgen voor bereik en naamsbekendheid.

  Onze Marketing en Recruitment consultant(s) komen langs op locatie. We vinden het belangrijk om de werkomgeving te zien. Samen stellen we een focusprofiel op, dit is de basis voor de procesdure. Onze consultant stelt een passende vacaturetekst op met oog op treffende tekst en goede vindbaarheid (SEO).

 • Enthousiasmeren

  De kandidaat ziet de vacature, wordt nieuwgierig...

  Hupp heeft toegang tot verschillende IT kandidaten databases en een uitgebreide eigen database en netwerk. We gaan actief aan de slag met het aanschrijven van geschikte kandidaten binnen deze databases. Door de uitgebreide vacature analyse kunnen wij kandidaten perfect informeren over jouw vacature en organisatie. 

 • Adviseren

  Hupp begeleidt zowel kandidaat als organisatie.

  Gedurende de proccedure blijven we in contact en geven we advies aan onze kandidaten. Door goed te luisten en de juiste coaching te bieden, begeleiden wij hem/haar naar de best passende baan. Op deze manier proberen wij kwaliteit te waarborgen met als doel; een fijne, langdurige samenwerking bij jouw organistie!

Met onze kennis en ervaring begeleiden we niet alleen talenten tijdens alle fases van hun loopbaan, maar helpen we ook bedrijven bij alle uitdagingen die komen kijken bij modern werkgeverschap. Zo ondersteunen we ze bij het optuigen en uitvoeren van passende werving en selectie strategieën. We zorgen ervoor dat hun verhaal op de juiste manier terecht komt bij de juiste talenten, en nemen desgewenst alle facilitaire en organisatorische stappen die daarbij horen uit handen.

Dat doen we uiteraard op een Hupp-manier. Fris, helder, direct en duidelijk. Niet met statische en ouderwetse campagnes, maar met flexibele maatwerkoplossingen die meebewegen met de wereld van jou als opdrachtgever.