Voor werkgevers

Hupp is nieuw, maar ook weer niet zó nieuw. Dat betekent dat ondanks dat onze formule en werkwijze volledig zijn afgestemd op de nieuwe wereld van werken en werven, we tegelijk kunnen leunen op jarenlange ervaring. Alle teamleden van Hupp hebben namelijk uitgebreide expertise op het gebied van werving, selectie en detachering. En profiteren van een groot netwerk. Specifiek in de wereld van IT.

Contact met Hupp
Onze unieke aanpak
Onze unieke aanpak

Onze diensten

  • W&S, op uurbasis

    W&S traject op uurbasis, d.m.v. ondersteuning met een ICT advertentiepakket en wervingscampagne voor een vast tarief. Hupp plaatst jouw vacature op 100+ jobsites. Kies ervoor om reacties direct zelf te ontvangen of ons dit voor je op te laten pakken.

  • W&S, no cure no pay

    Daarnaast bieden wij ook een No Cure No Pay W&S traject aan. Wij nemen dan het complete werving proces van je over. Gaat de kandidaat daadwerkelijk aan de slag? Dan betaal je een vaste fee per nieuwe werknemer.

  • Detachering

    Ideaal om drukke momenten, ziekte of extra drukte op te vangen, maar ook juist om die flexibele schil binnen je organisatie te hebben. Onze afdeling IT Detachering werft kandidaten én verzorgt het gehele administratie- en verloningsproces.

Met onze kennis en ervaring begeleiden we niet alleen talenten tijdens alle fases van hun loopbaan, maar helpen we ook bedrijven bij alle uitdagingen die komen kijken bij modern werkgeverschap. Zo ondersteunen we ze bij het optuigen en uitvoeren van passende werving en selectie strategieën. We zorgen ervoor dat hun verhaal op de juiste manier terecht komt bij de juiste talenten, en nemen desgewenst alle facilitaire en organisatorische stappen die daarbij horen uit handen.

Dat doen we uiteraard op een Hupp-manier. Fris, helder, direct en duidelijk. Niet met statische en ouderwetse campagnes, maar met flexibele maatwerkoplossingen die meebewegen met de wereld van jou als opdrachtgever.