Onze unieke aanpak

Het is nog zo makkelijk niet, om een baan te vinden die op jouw lijf is geschreven. Een baan die écht bij jou past. Niet alleen op basis van jouw opleiding en ervaring, maar ook – en misschien wel vooral – op basis van alle persoonlijke eigenschappen die er achter jouw CV zitten.

We helpen je hierbij door onze uitgebreide ervaring en brede expertise in het werkveld van IT te combineren met een geheel eigen werkwijze. Eentje die past bij nu. Een aanpak die begint bij jou. Bij luisteren. Bij ontdekken wat er schuil gaat achter jouw glimlach.

Contact met Hupp
Onze unieke aanpak
Onze unieke aanpak
 • Alarmeren

  1
  Awareness creëren door te zorgen voor bereik en naamsbekendheid.
 • Enthousiasmeren

  2
  Door de uitgebreide vacatureanalyse kunnen wij IT-specialisten perfect informeren.
 • Adviseren

  3
  Hupp begeleidt zowel kandidaat als organisatie gedurende de procedure.

Onze blik op de wereld

Jouw loopbaan is misschien wel hetgeen dat jou het meeste vormt. Waar je het grootste deel van je leven aan werkt. Waar je bijna elke dag mee bezig bent. En toch ontwikkelt jouw carrière zich voor het grootste deel zonder dat je er direct bij stil staat.

Hartstikke mooi. Helemaal niks mis mee. Maar naast je professionele ontwikkeling, ontwikkel jij je als persoon natuurlijk ook.

Deze ontwikkelingen gaan snel, waardoor het makkelijk is om te vergeten hier op zijn tijd eens even goed bij stil te staan. Dat kan namelijk enorm waardevol zijn. Bijvoorbeeld om jezelf eens af te vragen of die persoonlijke en professionele ontwikkelingen nog wel optimaal op elkaar zijn aangesloten. Of ze elkaar nog steeds versterken.

Wanneer dat namelijk het geval is, dan werk én leef je met een glimlach. En is de kans uiteraard vele malen groter dat jij in staat bent om je ambities te realiseren.

 • Hupp

  Hupp, IT-talent. Door jouw CV naar ons te sturen zet je de eerste stap op zoek naar jouw ideale loopbaan. Je maakt je profiel bekend bij ons. Onze coaches analyseren je CV en zullen contact met je opnemen voor een eerste profielschets.

 • Coaching

  Jouw profiel is meer dan een CV. We gaan op zoek naar de glimlach die laat zien wie jij wilt worden. Dit doen we door de tijd voor jou te nemen. Door goed te luisteren en het voeren van informele gesprekken brengen we jouw wensen en ambities in kaart. Kijken we verder dan wat je gisteren hebt gedaan. Onze coaches begeleiden jou bij de juiste keuze: jouw keuze.

 • Smile

  Zodra we het verhaal dat zich afspeelt achter jouw CV hebben verkend zetten wij ons uitgebreide netwerk in om jou op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Dat kan natuurlijk een prachtige nieuwe baan zijn maar het kan ook betekenen dat je blijft waar je zit. Wij gaan in ieder geval voor de perfecte match bij de voor jou meest inspirerende werkgever.

Hupp voor bedrijven

Met onze kennis en ervaring begeleiden we niet alleen talenten tijdens alle fases van hun loopbaan, maar helpen we ook bedrijven bij alle uitdagingen die komen kijken bij modern werkgeverschap. Zo ondersteunen we ze bij het optuigen en uitvoeren van passende werving en selectie strategieën.

Lees hier hoe wij dat doen!